Alla inlägg under april 2008

Av Sofia - 11 april 2008 14:22

Jag och  Maria har juh hittat vårt nya lammkött.

Nu blire Catfight Mia ;) hahahaha

Av Sofia - 10 april 2008 17:13

ja idag är en plugg dag, har även vare på skolan och haft möte med min handledare och fått typ 100 pappar till att göra...suuck, ibland orkar man bar ainte mn jag ska icke ge upp ICKE!


sitter och väntar på att mamma ska ringa så ska hon få igen bilen. Skönt slipper man kliva upp halv sju imorrn då man är ledig. Har som sagt varit taxi heeela veckan. Imorse skjuss ajga mamma vid kvart i sju sen hem käka frulle sen ut te alnö och hämta min lilla bror som skulle te skolan. Sen hem och så sov jag nån timma skönt skönt. det var juh jag värd mm det var jag :)


Det var då en jäääävla massa snö, vart är vååååren? jag har iaf vårkänslor, iaf så hade jag det tills för nån dag sen. Mn hoppas tappert på att de ska komma tebax soooooooon :)


Nä man kanske ska plocka fram nått ur frysen som man kan käka te midda?? mn är sååååååååå less på mat huga huga.....mn äta bör man hehehe


Vill ha mer bilder! fel att va hemma nångång, vad som nu är ditt "hem" :P hahahahaha


back to the plugg


Pöss hej


Pöss Hej

Av Sofia - 9 april 2008 16:19

Läste Malins blogg och hon utmanade mig då att skriva svar på dessa fåror. Undrar om man kommer ihåg nått?? jag är juh så dålig på att komma ihgå sånt. hahahaha mn gör ett tappert försök :)



Vad gjorde du för 5 år sedan?
2003 Ja vad gjorde jag då? Gick i gymnasiet och levde la daloce vita antar jag. Inte mycket som ändrats från dagens liv hahahah 

Vad gjorde du för 10 år sedan?
1998 Ja då var jag 12 och åkte typ skidor JÄMT! hann inte med så mycket mer.

Vad gjorde du för 15 år sedan?
1993 Jaha då var man 7 bast och det måste väll ha vare den bästa tiden det, skolan var kul, livet lekte och jag kunde tvinga min bror att leka hårfrisörksa med mig. Det är nog det bästa :)


Vad gjorde du för 20 år sedan?
1988 Jaha 2 år gammal säg det var man höll på med då? mn nått rackartyg antar jag :P


Vad gjorde du för 25 år sedan?
1983 Ja om 3 år kan jag svara på den. För då är det 25 år sen jag föddes. Shit vad gammal man börjar bli huga huga * ålders nojja * :(

Av Sofia - 9 april 2008 16:12

Ja nu sitter jag här och har tagit ett lite brejk från mina uppsatser, känns bra att man är en bit på väg iaf :)


Var uppe tidigt imorse och skjussa mamma till jobbe sen bror till skola, Tror jag ska starta taxi verksamhet hahahaha men det är juh det man får betala då man lånar bilen :) mn det gör mig inget bra att komma upp på morgonen som vanligt folk, fast jag är juh lite sämst som alltid lägger mig igen när jag kommer hem och sover ett par timmar. ajja måste nog skippa det och sen får man väll sova en stund på eftermiddagen eller nått. Det löser sig nog ska ni se.


Till helgen blire stugan och skoter. SKöjj Sköjj, måste juh passa på innan all snö försvinnermn kollar man ut idag så är det juh knappast nån risk. Jag Älskar Snö Mn nu får det va nog. Ja det får det! hahaha


Nä tillbaka till mina uppsatser.


Pöss Hej


Mycket bra låt Med En Gamnucka och en Hunk ;) hahahaha 

Av Sofia - 7 april 2008 23:12

Det Kommer Mera Later!

Av Sofia - 7 april 2008 15:54

Ja kom hem igår från Vemdalen. Var alldeles för trött igår för att orka ens sitta vid datorn mn ska göra mig på ett föröska på att berätta lite om den BÄSTA helgen på länge :)



Skidåkning - Noodels - Jäger - Öl - Afterski - Feejk - Äkta -

B-kändisar - Blåmärken - Träningsvärk - Grannar - Över eller Under -

Hugh Hefner - Härliga Män - Gamla bekanta - Good Music -

Dans - Bastu - Brätz - Strippning - Naket - Korv Me Brö

- Grogg - NileCity - Emiliooo - Njurunda Hockey - Sightseen I Skogen



Det finns fler Go bitar från helgen och förhoppningsvis har de fastnat på bild oxå som ni snart ska få se ;)



Pöss hej      




Av Sofia - 3 april 2008 11:06

Jaha då vare dax för en roadtrip till Whovalley aka Vemdalen idag då. ska bli så jäääävla skojj :) skönt att få komma bort från sundsvall ett tag oxå :)


Ska packa det sista nu sen så blire till att åka :) wooohoooo


Let´s Parteeeey And Have Fun!!


Vi ses i pisten hahaha


Pöss Hej


Hoppas DU kommer upp sen som du sa :) torsdag lörda spelar ingen roll bara du kommer upp :) ingen resa utan dig stumpan. *kärlek*  

Av Sofia - 1 april 2008 16:29

Ovido - Quiz & Flashcards