Alla inlägg den 10 juni 2008

Av Sofia - 10 juni 2008 16:39

Ja fick lite skäll utav min kära vän Elsybobbyduviust om att sofidiust är för dålig på att blogg. Och Ja mina vänenr det stämmer mycket bra mn har varekn hunint eller orkar har vare väääldigt upptagen den semaste veckan juhe.


I torsdags vart det utgång med jobbet. Skojj skojj! Vilka underbara arbetskamrater man har :) tur är väll det :)

 Fredag jobbar kväll sen träffa jag Emma från Ume på olearys och surra lite skit med henne. var mycket skojj att träffa henne. har itne gjort det sen ja jag vet inte nääär så det var på tiden :)


Lördagen jobb hem och käka midda med päronen gött gött. Sen hälsa jag på egge och marie, linda och robban i bosvedjan där de hade par midda hahaha sofia var det femtehjulet as usual ! hahaha nädå jag är helt nöjd med att vara det :)

Sen åkte jag till mia som var hos linda i skb. ner på crusingen en sväng och snurra runt stan. sen hamna vi påa veny där årgång 72 hade klassfest. hahaha det var juh oxå trevligt . Han i bandet var inte fel flickor ;)

skjussa bror en sväng sen hem och sov. sen upp på söndag och jobba 14 timmar ojojoj fast det gick välidgt bra. tur man är ung och fräsch så att säga ;)


jobb måndag sen dejt Friday på kvällen. Mycket trevligt :)


Idag är jag ledig och är hemma hos päronen och hjäler till att grejja med tomas student som är i morgon :) Grattis Älskade Bror :)


Nä back till buisness:)


Puss Hej

Ovido - Quiz & Flashcards