Alla inlägg den 1 juni 2008

Av Sofia - 1 juni 2008 22:00

jaha då var man tillbaka i sundsvall då. Har haft 4 underbara dagar nere i Vårgårda med Min elin. Tack ska du ha.


Åkte natttåg med ida och elin+ voffarna på onsdag natt. ida sov med mig och det gick väll bra förutom att hon var vildare än vildast . Snurra runt som ja jag vet inte vad haha vart itne mycke sömn mn hon sov då iaf och det var väll huvudsaken. Komfram på torsdag morgon och då hämtade Evy oss vid tåget och jag och elin for hem och sla oss i soffa en sväng  och sov sen lite promenad och massa mys bara för vi var juh helt slut efter att inte ha sove nått alls.


Fredagen besot dutav shopping i Boråååås. Fick min jacak och kivällen var räddad :) katarina följde med oxå mn alexander han gillade mig inte så skarpt, så mn efter ett tyag mjuknade han till sig mn sen vart han grining iaf hahahaah mn det får man väll bju på :) efter shoppande for vi hem och fixade i ordning oss och käkade sen bar det av på maskerad fest :) Förjävla roligt var det mn nu har man blåsor på fötterna och ett par strumpbyxor mindre är man mn det får man oxå bju på :) Men det kändes som det var flera mil hem iaf hahahaha aj aj aj,ont ont ont.


På lördagen så åkte vi in till alingsås och käkade lite bakis mat. sen handlade vi även middagasmat för kvällen. grilalt med massa goa grejjer vart det. Vi for även en sväng på crusing i Tröllhättan eller hur det nu stavas :P. Massa fräna bilar och fränt folk. Var iaf skojj vi var även lite busiga där på slutet tycker juh jag iaf ;) hihi


Sen idag söndag åkte jag hem det kände mindre roligt ska jag säga. Men som tur är kommer dom snart upp hit te sundsvall :) wiiieeee me längtar :D


Bjude rpå lite kort sen fredagens härliga fest och by the way så vann juh mitt och jerrys lag i fem kampen. Jag är iaf BÄST på att kasta boll genom ett bollplank :) Sofidiust Rocks!

Det är bra konstigt det här

Pöss hej 



Ovido - Quiz & Flashcards